Straten tennis 2018Ook in 2018 willen we weer een Straten tennistoernooi organiseren en wel op zondag 24 juni vanaf 9.45u. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers (max. 6) vanaf 16 jaar waarvan minimaal de helft geen lid is van TVL. Een team mag ook uit meerdere straten bestaan. 
De eerste editie was een groot succes! Klik hier voor een sfeerimpressie van deze dag! Je team hoeft echt niet te bestaan uit allemaal goede tennissers. De fun staat namelijk voorop! Ook spelen we met groene tennisballen (jeugdballen), waardoor het voor zowel de beginners als gevorderden een uitdaging blijft.

Lees meer...

knltb logoHet inschrijven voor de najaarscompetitie 2018 (geel) kan weer plaatsvinden. Zowel seniorleden als jeugdleden die "geel" competitie willen spelen worden hierbij uitgenodigd zich in te schrijven. Doe dit allemaal persoonlijk. NIET per team. Iedereen moet zichzelf aanmelden. Midden juni moet vanuit de vereniging alweer de inschrijving van de teams voor het najaar zijn gedaan. Graag zie ik de aanmeldingen uiterlijk 1 juni tegemoet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.zodat zo mogelijk nog met andere verenigingen naar eventuele samengestelde teams kan worden gezocht.

Lees meer...

Zomerlidmaatschap jeugd 2018Onbeperkt tennissen in de maanden juni t/m september voor maar € 25 (4 t/m 16 jaar).
- je mag vrij spelen op de banen, met inachtneming van de baan- en reserveringsregels van TVL (link).
- je mag deelnemen aan activiteiten van TVL die binnen de maanden juni t/m september plaats vinden
- je mag deelnemen aan 2 (proef)trainingen
- je zomerlidmaatschap wordt niet automatisch omgezet in een jaar lidmaatschap.

Bij interesse of vragen, neem contact op met de secretaris (Stan) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer...

Rabobank Clubkas CampagneVanaf 8 mei kunnen alle leden van de Rabobank Weerterland en Cranendonck weer stemmen op de club die ze een warm hart toedragen. Steun jij ons ook? Ga dan tussen 8 en 23 mei naar https://www.clubkascampagne.nl/weert/clubkascampagne en stem op TVL!
Bij de Rabobank Clubkas Campagne verdeelt de Rabobank een gedeelte van haar winst onder deelnemende verenigingen en/of stichtingen binnen het werkgebied. De leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck bepalen hoe dit bedrag wordt verdeeld door hun stem uit te brengen op de clubs die zij een warm hart toedragen.
Elk lid kan 5 stemmen verdelen. Hoe meer stemmen er op een vereniging en/of stichting worden uitgebracht, hoe hoger de financiële ondersteuning. Er wordt in totaal € 125.000,- verdeeld! 

Foto toernooiOok dit jaar heeft TVL zich aangemeld bij Libema Open 2018 (voorheen Ricoh Open). Het Libéma Open is het enige gemengde WTA/ATP-toernooi van Nederland. Het internationale toernooi vindt plaats op de grasbanen van het Autotron te Rosmalen van 11 juni t/m 17 juni 2018. 

Door gebruik te maken van onderstaande code krijg je € 5,- korting per toegangskaart.

Lees meer...

Logo LEKOp zaterdag 9 juni 2018 starten we met de LEK gemengd dubbel 2018! We hopen dat jullie je allemaal inschrijven voor dit gezellige en sportieve toernooi! De poulewedstrijden zijn van zaterdag 9 juni tot en met vrijdag 15 juni 2018. Op zaterdag zijn de (halve) finales in Ell!
We spelen in 3 categorieën 5/6 (sterkste), 6/7 en 7/8. Zijn er binnen één van de categorieën te weinig deelnemers dan delen we jullie in onderling overleg mogelijk in één van de andere categorieën in. We streven naar poules van 4 zodat iedereen minimaal 3 wedstrijden kan spelen. Inschrijven gaat via www.toernooi.nl.

Lees meer...

VJ 2018 0704TC Rulec – TV Leveroy 
Zaterdag 14 april 2018 
Kim – Loes - Frank – Math - Ruud 

Na een goede eerste week, hadden we een zwaardere tegenstander voor de boeg, zo leek het. Tc Rulec had de eerste week met 5-0 gewonnen, dus dat werd een pittige tegenstander. We begonnen al om 10.00 uur. Omdat Frank en Ruud later waren, werd gestart met de DE en de GD. Kim speelde na eerst tot 3-3 gelijk op te gaan in de strijd, haar tegenstander van de baan met 6-3 6-1.

Lees meer...

IMG 2724T.C. Rulec – T.V. Leveroy 
Vrijdag 18 mei 2018 
Debbie - Rini - Frans - Wil - Wim 

We kunnen de wedstrijd tegen Heitse wel als klassieker betitelen. Al jaren spelen we in voor- en najaar tegen een team van Heitse. En het merendeels van deze ontmoetingen was tegen de tegenstander van vanavond. En zoals dat hoort heeft iedereen zijn eigen herinnering aan een goed of slecht resultaat. Dus vanavond de kans op revanche. 
Na een hartelijke ontvangst met koffie, bleek er toch weer iets van gedoe in Heitse. Ook vrij traditioneel. Nu waren de ballen er niet. Na wat gebel, werden de ballen door teamlid Monique afgeleverd.

Lees meer...

KNLTB logoAankomende weekend (vanaf 6 april) gaat de voorjaarscompetitie van start! Vier seniorenteams doen hier aan mee en één jeugdteam. Op vrijdagavond doen, zoals voorgaande jaren, het herendubbel en mix team weer mee. Op zaterdag zijn er twee mix-teams. Het eerste team speelt in de 2e klasse 17+ en het tweede team in de 4e klasse 17+ en bestaat uit een combi team met leden van TVL en TCKO. Beide teams op zaterdag hebben aankomende weekend nog vrij, omdat ze beide een partij vervroegd hebben gespeeld. Klik hier voor een overzicht van alle wedstrijden, de uitslagen en de samenstelling van alle teams en klik hier voor een overzicht van de baanbezetting. Op vrijdagavond 8 juni wordt de competitie weer gezellig afgesloten met een feestavond. 

IMG 3834Op Paaszaterdagavond (31 maart 2018) zijn de finales van ons eerste LEK invitatietoernooi gespeeld.
Het was een afsluitende avond van een mooi toernooi. Ondanks het relatief kleine deelnemersveld, waren er mooie wedstrijden gespeeld in de poulefase. Dat beloofde al veel voor deze finaleavond.
De Dames A begonnen hun finale om 19.00 uur. Het was een kwalitatief goede wedstrijd, waarbij Lia en Jolanda sterk voor de dag kwamen. De druk van Jolanda met haar sterke slagen van achteruit op het spel van Marijke en Danny, was regelmatig zo groot dat Lia aan het net hiervan kon profiteren.
De eerste set werd gewonnen door Lia en Jolanda met het dwingende spel met 6-1.

Lees meer...

IMG 3768Op vrijdagavond 23 maart 2018 werd de WinterLEK afgesloten bij TVL. Circa 20 personen waren van de partij. Er werd nog wat getennist en in de kantine kon er genoten worden van enkele mexicaanse hapjes. Ook werden de winnaars in het zonnetje gezet. Miranda en Loes (niet aanwezig) zijn geëindigd op een gedeelde tweede plaats en Rini werd eerste bij de dames. Bij de heren werd Anh derde, Peter B. tweede en Lei Coolen de winnaar bij de heren. Klik hier voor de uitslagen.