IMG 2220Op zondag 4 februari 2018 werd er door TML een tennisclinic georganiseerd voor alle leden (en niet-leden). Vanaf maart zullen Ruud en Natacha de tennislessen gaan verzorgen op maandag- en donderdagavond. Helaas was Ruud tijdens de tennisclinic ziek, maar werd vervangen door een andere trainer. Ondanks de kou had iedereen het erg naar hun zin. 

Lees meer...

IMG 26121De najaarscompetitie 2017 zit er op! Het vrijdagavond heren- en gemengd dubbel team zijn kampioen geworden. Het gemengd zaterdagteam is uiteindelijk op de tweede plaats geëindigd. Voor alle teams was het op de laatste competitiedag nog erg spannend, want ze moesten alle nog strijden voor de overwinning. Het gemengd dubbel team moest minimaal evenveel punten halen als de nummer twee om kampioen te worden. Ze wisten met 4-0 te winnen, waardoor ze meteen al feest konden vieren. Toppie! 

Lees meer...

IMG 2724T.V. Leveroy - Tennisclub Maasniel
Vrijdag 29 oktober 2017
Annemiek - RIni - Frans - Wim


Vanavond kunnen we kampioen worden. We moeten in deze laatste ronde spelen tegen Maasniel. Zij hebben maar vier punten en hebben van al onze medestrevers aan de top, verloren met 0-4. Wij staan gelijk met Rulec (Heitse), maar als we aan het einde van de avond beide een gelijk aantal punten hebben, dan zijn wij kampioen op basis van het onderling resultaat. We hebben gewonnen in Heitse met 3-1. In het nadeel van Heitse speelt dat zij tegen de nummer drie (Baoksum) moeten. De verwachting is dat Heitse in een duel met Baoksum punten laat liggen. Maar als dat niet gebeurt, dan moeten wij met 4-0 winnen om kampioen te worden. Is het allemaal nog te volgen?

Lees meer...

WhatsApp Image 2017 09 24 at 21.43.16Op een heerlijke nazomerdag werd zondag 24 september 2017 de LEK Dubbel afgesloten in Kelpen-Oler! De finalisten waren aan elkaar gewaagd! Het werden zes mooie finale wedstrijden die werden bekeken onder het genot van een hapje en een drankje! De winnaars van de damespoule 7/8 werd Loes en Nienke (TCKO), bij de heren won in dezelfde categorie Ottavio (TCKO) en Lars (TVL). Lia en Fien (TCKO) wonnen de damesfinale 6/7 en Jack (T-Ell) en Bart (TVL) wonnen bij de heren. Bij de dames 5/6 wonnen Angelique en Debbie (TVL) en Jan en Gert-Jan (TVL) wonnen de herenfinale! Op 24 november start de WinterLEK weer! Het zou fijn zijn om dan weer met een groot aantal spelers de winter te kunnen blijven door tennissen!

 

706 e79a91b1 a96b 4881 bf45 a826cfa09e6eZondag 3 september jongsleden was er eindelijk weer een Invitatie-BBQ toernooi gepland als afsluiting van de zomerperiode. En het werd warempel echt zomers weer met veel zon, verbrande gezichten en aangename temperaturen. Maar liefst 9 koppels hadden zich opgegeven waarbij de meesten met een partner van het andere geslacht uit een ander dorp. Hiermee werden de mix-poules A en C gevuld. Verder was er een drietal herenkoppels en die gingen de strijd aan in poule B. Iedereen speelde 2 wedstrijden van een half uur en zodoende waren halverwege de middag de eindstanden van de 3 poules bepaald. Vervolgens werden de nummers 1 in een nieuwe poule geplaatst, de nummer 2 in een andere poule en ook alle nummers 3 kwamen bij elkaar. Tussendoor een stuk lekkere vlaai van Küster en/of cake van Marijke en met nieuwe energie werden er wederom door iedereen 2 wedstrijden gespeeld. Zeker in dit gedeelte waren de verschillen erg klein en werden er dan ook spannende en gelijk opgaande wedstrijden gespeeld.

Lees meer...

2017 07 10 tenue van beneden

Het TVL senioren competitie team heeft nieuwe tenue's. Hoofdsponsor Total Reset samen met de sponsoren Timmermans Juridisch Advies en Mackus hebben de senioren in het nieuw gestoken. Met deze tenue's is de teamuitstraling op de baan indrukwekkend. De club is natuurlijk zeer verheugd met deze tenue's en hoopt dat dit tot nog meer animo voor het tennis en competitie spelen met zich mee brengt.
Vanaf september zullen we vaak op de baan te zien zijn in Leveroy en ver daar buiten.
Total Reset, Timmermans Juridisch Advies en Mackus bedankt!

Lees meer...

Organisatie LEK 2017Onder bezielende leiding van Claudia, Siriphan en Marijke werd gisteravond (2 juli 2017) de LEK-enkel afgesloten met een mooie finaleavond met spannende wedstrijden en langdurige analyses. Bij de dames werd de finalewedstrijd gewonnen door Siriphan (TCKO) en eindigde Ilvy (T-Ell) op de tweede plaats. Bij de heren 8/9 werd een spannende driesetter uiteindelijk gewonnen door Joost (TVL). Martijn (TVL) behaalde de tweede plaats! In de finale heren 7/8 was Joop (TVL) te sterk voor Anh (TVL). De finalewedstrijd bij de heren 6/7 werd door een blessure niet afgerond. Jeroen B. (T-Ell) won de eerste prijs en Ron (TCKO) de tweede. De avond werd afgesloten met een finale in de categorie 5/6 tussen Berend (T-Ell) en Hans (T-Ell), waarbij Berend de wedstrijd won! Het was nog lang onrustig aan de Kampstraat......

ladderAnd the winner is: Frans! Gefeliciteerd!! Ook dit seizoen wist hij zich weer naar boven te klimmen! Op vrijdag 23 juni is de laatste wedstrijd gespeeld; Frans vs Anh. Deze heeft Frans gewonnen met 6-0 en 6-1. Ook Anh is in de prijzen gevallen. Van de 12 gespeelde ladderwedstrijden heeft Anh er 7 gespeeld en heeft hierdoor de meeste wedstrijden gespeeld.
Binnenkort zullen beide heren hun prijs overhandigd krijgen.

Lees meer...

IMG 9970Op zaterdagavond (17 juni 2017) op een erg warme avond, werden de finale wedstrijden van het LEK gespeeld. Onder het genot van een heerlijk hapje verzorgd door Marijke en Annemiek konden de speelsters en spelers, maar ook het publiek genieten van het tennis.
Vanaf 18.00 uur werd er begonnen met de halve finales.
Winnie en Peter hadden een walk over i.v.m. een blessure van de tegenstanders. Maar in de B-categorie moest de andere halve finale nog gespeeld worden.

Halve finale B
Rini en Gus moesten als enig Leveroys koppel, het opnemen in deze halve finale tegen het gevaarlijke duo Jacqueline en Jamie.
De eerste set ging aanvankelijk gelijk op, maar de laatste twee games werden gewonnen door Rini en Gus. In de tweede set nam ieder koppel om de beurt een game voorsprong maar echt een definitief verschil maken leek niet mogelijk. De onvermijdelijke tiebreak bracht na veel spanning de set naar Jacqueline en Jamie.

Lees meer...