Het bestuur van TVL bestaat uit de volgende leden:

Frans Jetten Voorzitter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Math Hendrikx Secretaris Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wil van de Schoor Penningmeester Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vacature Voorzitter activiteitencommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vacature Voorzitster jeugdcommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vacature Voorzitter technische commissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Anh Nguyen Voorzitter kantinecommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De commissies van TVL bestaan uit de volgende leden: 

VCL (VerenigingsCompetitieLeider) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Math Hendrikx


Activiteitencommissie
Vacature (voorzitter)
Wil van de Schoor
Johan Hoekjan
(vacature)

Jeugdcommissie

Vacature (voorzitter)
Alice Schmeitz 
Saskia van Nieuwenhoven
Tom Geraets
Natascha Lenders

Kantinecommissie

Anh Nguyen (voorzitter)
Rini van den Broek
(vacatures)

Technische commissie

Vacature (voorzitter)
Peter Beeren
Wim van Lierop


Tennislescommissie

Johan Hoekjan

Sponsorcommissie 
Johan Hoekjan 
Ruud Korten