Het bestuur van TVL bestaat uit de volgende leden:

Johan Hoekjan Voorzitter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Math Hendrikx Secretaris Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wil van de Schoor Penningmeester Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vacature Voorzitter activiteitencommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alice Schmeitz Voorzitster jeugdcommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Peter Beeren Voorzitter technische commissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Petronella van Balen Voorzitster kantinecommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De commissies van TVL bestaan uit de volgende leden: 

VCL (VerenigingsCompetitieLeider) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Math Hendrikx


Activiteitencommissie
Vacature (voorzitter)
Wil van de Schoor
(vacature)

Jeugdcommissie

Alice Schmeitz (voorzitster)
Saskia van Nieuwenhoven
Tom Geraets
(vacatures)

Kantinecommissie

Petronella van Balen (voorzitster)
Rini van den Broek
(vacatures)

Technische commissie

Peter Beeren (voorzitter)
Wim van Lierop

Tennislescommissie

Johan Hoekjan
Alice Schmeitz

Sponsorcommissie 
Johan Hoekjan 
Ruud Korten