Cart

zondag 03 september 2017

Invitatie/BBQ-toernooi 2017

Zondag 3 september jongsleden was er eindelijk weer een Invitatie-BBQ toernooi gepland als afsluiting van de zomerperiode. En het werd warempel echt zomers weer met veel zon, verbrande gezichten en aangename temperaturen. Maar liefst 9 koppels hadden zich opgegeven waarbij de meesten met een partner van het andere geslacht uit een ander dorp. Hiermee werden de mix-poules A en C gevuld. Verder was er een drietal herenkoppels en die gingen de strijd aan in poule B. Iedereen speelde 2 wedstrijden van een half uur en zodoende waren halverwege de middag de eindstanden van de 3 poules bepaald. Vervolgens werden de nummers 1 in een nieuwe poule geplaatst, de nummer 2 in een andere poule en ook alle nummers 3 kwamen bij elkaar.
Tussendoor een stuk lekkere vlaai van Küster en/of cake van Marijke en met nieuwe energie werden er wederom door iedereen 2 wedstrijden gespeeld. Zeker in dit gedeelte waren de verschillen erg klein en werden er dan ook spannende en gelijk opgaande wedstrijden gespeeld. Om 18:15 uur was iedereen uitgespeeld en konden we overgaan naar de prijsuitreiking. Eerst kregen Anh (meeste wedstrijden) en Frans (winnaar) de prijzen van de voor de zomer gespeelde Laddercompetitie. Vervolgens de uitslag van het Invitatietoernooi en de prijzen voor de nummer negen en de winnaars:

9. Iris en Tonnie
8. Johan en Harco
7. Wil en Anita
6. Anh en Wim
5. Jan (vervanger voor Marijke) en Dion
4. Lars en Rafke
3. Frans en Gerty
2. Annemiek en Sjra
1. Dennis en Frank

De strijd om de eerste plaats werd beslist met slechts 1 gewonnen game meer. Ondertussen was de barbecue aangezet en maakte Tonnie zich zeer verdienstelijk als opper-brader. Verder konden we ’s middags zien hoe Max een F1-race uitreedt en het Nederlands herenelftal wist ’s avonds ook nog zomaar van Bulgarije te winnen. Dit samen met het weer, het eten en een drankje, maakte de dag voor de meeste aanwezigen zo goed als perfect. Volgend jaar zeker opnieuw op het programma en gezien het succes hebben we zelfs plannen om er een groter toernooi van te gaan maken. Dus denk alvast na met welke collega, partner, vriend, achterneef/nicht of willekeurige vreemde je dan wil gaan spelen…

zondag 03 september 2017