IMG 2724T.V. Leveroy 1 - T.C. Beegden 1
Vrijdag 1 juni 2018
Annemiek - Rini - Frans - Wil - Wim

De laatste wedstrijddag van de voorjaarscompetitie. Nadat we vorig jaar kampioen zijn geworden speelden we dit jaar in de derde klasse. We speelden goede wedstrijden, hebben hier en daar eens een partij ongelukkig verloren, maar we waren nooit helemaal kansloos. Ook nooit met 0-4 verloren. Maar uiteindelijk staan we nog maar op een zesde plaats. Om deze zesde plaats te behouden moeten we vandaag minimaal gelijk spelen. Dit ook nog eens tegen nummer twee, Beegden. Dat zal een lastig karwei worden. Als we zevende of achtste worden, degraderen we. Terug naar de vierde klasse.

Lees meer...

Contactgegevens competitieteams 
Gemengd dubbel 35+ vrijdagavond: Annemiek Jetten – 06 20 83 07 85 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Speelschema’s / uitslagen competitie senioren
Gemengd dubbel 35+ 3e klasse vrijdagavond — link — Annemiek, Debbie, Rini, Frans, Wil en Wim van L.

nj 2018 mix

IMG 2724T.V. Leveroy - Tennisclub Maasniel
Vrijdag 29 oktober 2017
Annemiek - RIni - Frans - Wim


Vanavond kunnen we kampioen worden. We moeten in deze laatste ronde spelen tegen Maasniel. Zij hebben maar vier punten en hebben van al onze medestrevers aan de top, verloren met 0-4. Wij staan gelijk met Rulec (Heitse), maar als we aan het einde van de avond beide een gelijk aantal punten hebben, dan zijn wij kampioen op basis van het onderling resultaat. We hebben gewonnen in Heitse met 3-1. In het nadeel van Heitse speelt dat zij tegen de nummer drie (Baoksum) moeten. De verwachting is dat Heitse in een duel met Baoksum punten laat liggen. Maar als dat niet gebeurt, dan moeten wij met 4-0 winnen om kampioen te worden. Is het allemaal nog te volgen?

Lees meer...

IMG 7831Leveroy - NIP (Remunj)
Vrijdag 26 mei 2017
Annemiek - Debbie - Frans - Mark (invaller)

Het was een mooie zomerse dag. Met 27 graden en geen enkele dreiging tot onweer konden we beginnen aan de laatste wedstrijd van deze voorjaarscompetitie.
De tegenstanders kwamen mooi op tijd, en na een kop koffie met deze oude bekenden begonnen we aan de dames- en herendubbels.
Bij de dames ging het eerst voorspoedig, maar na een snelle voorsprong kwamen de dames van NIP terug tot 4 – 3. Dit werd zelfs Rini te gortig, en zij spoedde zich naar de overkant om de dames moreel en mogelijk ook tactisch te ondersteunen.
Dit was schijnbaar precies wat Debbie en Annemiek nodig hadden, want er werd hierna geen game meer verspeeld en kon de wedstrijd gewonnen worden met 6-3 6-0.

Lees meer...

IMG 7831T.V. Leveroy 1 - T.C. Echt 2
Annemiek - Rini - Frans - Wil

Kampioen?! Vandaag wordt er in Leveroy gestreden om het kampioenschap. Onze tegenstander staat fier aan kop met drie punten voorsprong. Dit betekent dat wij alle vier de wedstrijden moeten winnen om kampioen te worden. Dat zal een bijna onmogelijke opdracht worden tegen deze tegenstander. Bij aankomst bleek dat het een team is waar we in een vorige competitie al eens tegen gespeeld hebben. Ze kwamen in kampioensformatie. Zes speelsters/spelers die actief gaan deelnemen en een aantal die voor de support mee waren gekomen. Bij het aanleveren van de spelerspasjes werd nog maar eens duidelijk dat het een zware avond ging worden. Van de zes actievelingen uit Echt waren er 4 met speelsterkte zes. Dat beloofd wat. Al gauw werd begonnen met de heren- en damesdubbel. Rini en Annemiek pakten hun taak deze avond voortvarend op. Zonder dat ze onder de indruk raakten van hun tegenstandsters wonnen ze de partij vrij eenvoudig met 6 – 1 en 6 – 2.

Lees meer...

Leveroy 1 - T.C. Weert-Oost 1
Vrijdag 3 juni 2016
Annemiek - Debbie - Frans - Wim

IMG 7831Vanavond worden de laatste wedstrijden gespeeld van de voorjaarscompetitie. En.. wij kunnen nog kampioen worden. Onze tegenstander van vanavond staat op één punt achterstand, en kan dus ook kampioen worden bij een overwinning vanavond. En in Grathem speelt vanavond de andere kanshebber voor de titel. Dit is Tonido uit Boalder. Ook zij staan één punt achter ons. En de verwachting is dat Tonido gaat winnen in Grathem. Het is alleen de vraag als ze een enkel punt laten liggen. Als wij gelijk met Tonido eindigen in punten zijn wij kampioen, omdat we Tonido verslagen hebben in het onderlinge duel met 4 – 0! Nou volg je het nog… De tegenstanders kwamen mooi op tijd aan, en bleken ook in de kampioensfeer te zitten. Het merendeels waren spelers/speelsters  die we kenden van de voorjaarscompetitie van vier jaar geleden. Toen hebben we er gemakkelijk van gewonnen. Verder herinnerde beide partijen dat het een uitzonderlijk gezellige avond was geweest. Tot en met een afscheidskus tegen de ramen. Waarvan we de beelden nog bekeken hebben. Mogelijk dat het weer zo’n avond zou worden.

Lees meer...

Tennisclub Venlo 7 - T.V. Leveroy 1
Vrijdag 29 mei 2015
Debbie - Wim - Will - Monique (invaller)

Vrijdag 29 mei stond alweer de laatste competitieronde gepland van de voorjaarscompetitie en meteen ook het verste weg. We moesten naar TCV in Venlo. Een club met 13 gravelbanen en 850 leden. Dat weerhield ons er niet van om met goede moed bij Wim in de auto te stappen. Gelukkig hadden we Monique Vrenken bereid gevonden om in te vallen (de familie Goertz moest naar de bruiloft). De weerberichten zagen er minder goed uit….. Na een kop koffie en stuk cake (die lang onder plastic bleef zitten) begonnen we aan de dubbels.
Het weer was nog redelijk rustig de wedstrijden daarentegen begonnen nogal onstuimig. Nadat er bij de dames van de tegenpartij al iemand de gravel van dichtbij had gezien, maakte de heren van Venlo het nog bonter. Na een dropshot van Leivere zette Frank van Venlo een sprint in (Usain Bolt was er niks bij) om bij de bal te komen. Dit lukte wonder boven wonder maar de handrem zat er niet goed op en Frank vloog met net en al naar de andere zijde van de baan en eindigde met een mooie koprol (zonder kleerscheuren gelukkig). Het net kwam met paal en al uit de grond. Met veel pijn en moeite werd het net weer rechtop gezet (niet helemaal volgens de richtlijnen maar er kon weer getennist worden).

Lees meer...

Hieronder staan de verslagen van de voorjaarscompetitie 2014 gemengd 35+ 4e klasse.

Verslag competitie voorjaar 2014 - 23 mei - gemengd 4e klasse 35+
T.C. Born 3 - T.V. Leveroy 1
Frans - Roeland - Annemiek - Rini

Na een drukke werkdag, moesten we enigszins gehaast Rini ophalen. Roeland zou rechtstreeks gaan. Na een goed gelukte autorit, waren we toch nog tijdig in Born, waar Roeland al op het terras zat, met onze tegenstanders. Na een kop koffie, en heerlijke cake, moesten we nog even rondbellen om het bondsnummer op te sporen, aangezien Rini het pasje kwijt was. Met dank aan Julie, kon hierdoor het formulier ingevuld worden en konden de dames beginnen op de eerste baan die ter beschikking was. De heren moesten nog wachten tot er een andere baan ter beschikking was op dit park met 7 Canada ten banen. Na een half uurtje werd door de trainster aangegeven dat zij de lessen op één baan ging geven. Hierdoor konden de mannen de vrijgekomen baan gebruiken.

Lees meer...

Mixvrijdag aRulec 2 - Leveroy 1
18 oktober 2013 (inhaalwedstrijd 11 oktober 2013) 

Teamsamenstelling: Annemiek-Debbie-Frans-Wim

Voor de tweede keer reden we naar Heitse om de laatste competitiewedstrijd te spelen. Nadat we de vorige week 2 uur lang gekeken hebben naar natte banen en naar druilige regen voordat we besloten om de wedstrijd een week later te spelen, konden we deze week op een mooie herfstavond in de korte broek (rokje) de wedstrijden aanvangen onder hoge herfst temperaturen.

Lees meer...