Jaarlijks wordt er samen met tennisvereniging Ell (T-Ell) en Kelpen-Oler (TCKO) gezamelijke toernooien/activiteiten georganiseerd. Logo LEK

- LEK dubbel:                                 13 juni t/m  21 juni 2019 (organisatie T-Ell)
- LEK gemengd dubbel EN enkel:  22 aug t/m 30 aug 2019 (organisatie TCKO) 
- WinterLEK:                                   22 nov 2019 t/m 13 mrt 2020 (organisatie TCKO)

WinterLEK
De wedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond. Er wordt gespeeld in de categorieën gemengd dubbel (GD), heren dubbel (HD) en dames dubbel (DD). Je kunt een voorkeur aangeven voor de categorieën 5/6 (sterkste), 6/7, 7/8 of 8/9. Iedereen geeft zich individueel op en de organisatie bepaalt op welke avonden je met/tegen wie je moet tennissen (de opzet is dat je met zoveel mogelijk verschillende tegenstanders speelt, voor zover het aantal aanmeldingen voor elk niveau dit mogelijk maakt).

Waar
De wedstrijden worden gespeeld in Leveroy en Ell (winterbanen).

Wanneer
De wedstrijden worden ingepland op een vrijdagavond vanaf 19.00 uur (vervolgens een ronde om 20.00u en de laatste ronde om 21.00u). Je kunt aangeven of je één of twee speelrondes per avond wilt spelen.

Inschrijving
Inschrijfgeld per persoon voor deelname aan de wintercompetitie bedraagt € 15. Deze bijdrage gebruiken we voor aanschaf van de ballen en voor versnaperingen op de speelavonden.

Afsluitingsavond
De wintercompetitie wordt afgesloten met een gezellige feestavond.

Geen drempel!
Deze wintercompetitie is bedoeld voor alle leden vanaf 16 jaar. Het plezier staat voorop en de wedstrijden worden op niveau ingedeeld, dus iedereen kan mee doen!

    
IMG 8093IMG 8260

Heren Lek Dubbel 2016Dames Lek Dubbel 2016