DSC 0694Op zaterdag 3 november was het dan eindelijk tijd voor het Blacklight toernooi. De organisatie was al in de middag begonnen met de voorbereidingen op en rond de baan. Ook de kantine werd speciaal ingericht voor deze avond (dank aan Triepels Licht Geluid) en wel in Halloween sferen. De organisatie was net op tijd klaar om ruim 30 kids te mogen ontvangen. Vervolgens was het de beurt aan de seniorenleden. We kunnen terug kijken of een geslaagd evenement. Helaas was het lastig om goede foto's / filmpjes te maken van deze geweldige avond ivm het effect van het blacklight.

IMG 2220Op zondag 4 februari 2018 werd er door TML een tennisclinic georganiseerd voor alle leden (en niet-leden). Vanaf maart zullen Ruud en Natacha de tennislessen gaan verzorgen op maandag- en donderdagavond. Helaas was Ruud tijdens de tennisclinic ziek, maar werd vervangen door een andere trainer. Ondanks de kou had iedereen het erg naar hun zin. 

TVL 2017 in vogelvluchtHet jaar 2017 zit er weer op. We hebben vele mooie tennismomenten met z'n allen mogen beleven en hebben enkele van deze vastgelegd in een filmpje.

Klik hier voor de korte versie (circa 1 minuut).
Klik hier voor de langere versie (circa 3 minuten).

 

Rood 17092017 1Nadat afgelopen vrijdag en zaterdag de seniorenleden aan de najaarscompetitie begonnen waren, waren vandaag de jeugdleden aan de beurt om te tennissen, danwel thuis of op een andere locatie. Bij TVL waren vandaag de rood spelers en geel spelers aan de beurt. Zie hieronder enkele foto's van de World-Tour rood. Het was heerlijk tennisweer en de kinderen hadden veel plezier. Volgende week vrijdag 22 september speelt het herenteam thuis en zondag 24 september mogen de World-Tour oranje en groen spelers thuis spelen.

Groen vj 2017 02Op 28 mei speelde het Groene competitie team hun wedstrijden van de laatste competitiedag van de voorjaarscompetitie. Deze wonnen ze met 4-2 van tennisvereniging Napoleon! Gefeliciteerd! Als ze met 6-0 hadden gewonnen waren ze al kampioen geweest. Echter moest team Napoleon nog een inhaalwedstrijd spelen op maandag 5 juni. Vandaag was dus een spannende ochtend voor de competitiespelers. Helaas zijn ze niet kampioen geworden, aangezien de spelers van tennisvereniging Napoleon hebben gewonnen met 5-1 en hierdoor 29 punten hebben gehaald. TVL is geëindigd op de tweede plaats met 27 punten. Al met al een goede prestatie voor onze jeugdleden (Renske, Anniek, Mirthe, Dorus en Dean (lid TCKO)).

IMG 5417Zaterdag 20 juni was het weer een gezellige boel bij TVL met het inmiddels bekende mini/maxi toernooi. Mooi droog weer nodigde uit tot een middagje buiten vertoeven. Elk jeugdlid had een volwassene meegenomen om samen tegen een andere mini/maxi-combinatie te strijden. Met spelers van rood, oranje en groen werden vele partijen afgewerkt. De volwassenen kwamen zelfs aan het zweten om de jeugdleden te assisteren in de duels. Het was weer een meer dan leuke activiteit die we later dit jaar nog eens proberen te herhalen.