IMG 2220Op zondag 4 februari 2018 werd er door TML een tennisclinic georganiseerd voor alle leden (en niet-leden). Vanaf maart zullen Ruud en Natacha de tennislessen gaan verzorgen op maandag- en donderdagavond. Helaas was Ruud tijdens de tennisclinic ziek, maar werd vervangen door een andere trainer. Ondanks de kou had iedereen het erg naar hun zin. 

Lees meer...

Rood 17092017 1Nadat afgelopen vrijdag en zaterdag de seniorenleden aan de najaarscompetitie begonnen waren, waren vandaag de jeugdleden aan de beurt om te tennissen, danwel thuis of op een andere locatie. Bij TVL waren vandaag de rood spelers en geel spelers aan de beurt. Zie hieronder enkele foto's van de World-Tour rood. Het was heerlijk tennisweer en de kinderen hadden veel plezier. Volgende week vrijdag 22 september speelt het herenteam thuis en zondag 24 september mogen de World-Tour oranje en groen spelers thuis spelen.

Lees meer...

Groen vj 2017 02Op 28 mei speelde het Groene competitie team hun wedstrijden van de laatste competitiedag van de voorjaarscompetitie. Deze wonnen ze met 4-2 van tennisvereniging Napoleon! Gefeliciteerd! Als ze met 6-0 hadden gewonnen waren ze al kampioen geweest. Echter moest team Napoleon nog een inhaalwedstrijd spelen op maandag 5 juni. Vandaag was dus een spannende ochtend voor de competitiespelers. Helaas zijn ze niet kampioen geworden, aangezien de spelers van tennisvereniging Napoleon hebben gewonnen met 5-1 en hierdoor 29 punten hebben gehaald. TVL is geëindigd op de tweede plaats met 27 punten. Al met al een goede prestatie voor onze jeugdleden (Renske, Anniek, Mirthe, Dorus en Dean (lid TCKO)).

Lees meer...

IMG 1470Floor is op zondag 4 juni 2017 Limburgs kampioen geworden in de categorie Meisjes 9-10 jaar groen. Wat een goede prestatie Floor! Van Harte Gefeliciteerd!

DSC07365Op zaterdag 18 juni 2016 was het weer tijd voor  een gezellig jeugdactiviteit, zomertoernooi. De jeugdleden kwamen enthousiast naar de tennisbaan om een balletje te slaan. Aan het eind werden ze ook nog eens verwend met een heerlijk ijsje. Al met al een geslaagde dag. Het volgende activiteit staat gepland op zaterdagochtend 2 juli.

Lees meer...

IMG 5417Zaterdag 20 juni was het weer een gezellige boel bij TVL met het inmiddels bekende mini/maxi toernooi. Mooi droog weer nodigde uit tot een middagje buiten vertoeven. Elk jeugdlid had een volwassene meegenomen om samen tegen een andere mini/maxi-combinatie te strijden. Met spelers van rood, oranje en groen werden vele partijen afgewerkt. De volwassenen kwamen zelfs aan het zweten om de jeugdleden te assisteren in de duels. Het was weer een meer dan leuke activiteit die we later dit jaar nog eens proberen te herhalen.

Lees meer...

IMG 4500Tijdens de winterperiode 2014-2015 heeft het combi-team (Leveroy en Ospel) een super prestatie neergezet. Met ruime overwinning zijn ze kampioen geworden. Dit moest natuurlijk worden gevierd. Op woensdag 14 januari 2015 zijn alle spelers gehuldigd en hebben ze samen frietjes gegeten. Gefeliciteerd allemaal! Zie hieronder foto's van de laatste speeldag in Helmond en de huldiging en gezamenlijke afsluiting in ons clubgebouw.

Lees meer...

IMG 4464Op zondag 11 januari 2015 vond het eerste jeugdactiviteit van 2015 plaats; Het Koukleumentoernooi. De ochtend voor de rood/oranje spelers en de middag voor groen/grootveld spelers. Deze dag werd georganiseerd samen met de jeugdcommissies van de omliggende dorpen (Nederweert, Ospel en Ell). Ook Kelpen en Nederweert-Eind waren uitgenodigd, maar hadden geen aanmeldingen. De ochtend vond plaats op onze club. Zeventien oranje spelers betraden enthousiast ons clubgebouw (waaronder Janne, Anniek, Floor, Mirthe en Jorn). Na de opening door Joost (ouder jeugdlid Ell) werden de eerste wedstijden ingepland (enkelpartijen).

Lees meer...