1835adbd 4feb 4997 95c6 818b1d56cce0Vrijdagavond 31 augustus 2018 werd de finale gespeeld van de LEK dubbel 2018. Na heel wat spannende en leuke wedstrijden in de voorrondes, beloofde de finaleavond ook weer een leuke avond te gaan worden. De finale wedstrijden vonden bij TVL plaats. Om 18.00 uur werd begonnen met de finale dames B. Deze vond plaats tussen Iet / José (T-Ell) en Kim (TVL) / Loes (TCKO). Ook dit keer stonden de dames weer lang op de baan (net zoals in de voorrondes). Uiteindelijk wisten Iet en José te winnen met 6-3 3-6 en 6-2.

Finalisten LEK enkel 2018Zaterdag 30 juni 2018 vonden de (halve) finales LEK enkel plaats bij TCKO. Om 17.00u werd begonnen met de heren finale. Frans (TVL) nam het op tegen Jamie (T-Ell) en wist deze partij te winnen met 6-0 en 6-0. Op de andere baan nam Ron (TCKO) het op tegen Huub (T-Ell). Ron wist deze partij te winnen met 6-0 en 6-2. Om 19.30u begonnen de finales. De heren enkel finale werd gewonnen door Ron met 6-3 en 6-2. Op baan 2 waren Lynn (T-Ell) en Winnie (T-Ell) aan het strijden. Lynn wist de partij te winnen met 6-3 en 6-4. Ron en Lynn, gefeliciteerd met jullie overwinning! 

LEK mix 2018Na een kort bezoek van Pluvius, kon op zaterdag 16 juni 2018 iets na 17 uur in Ell begonnen worden met de halve finales van de LEK gemengd dubbel categorie B. Op baan 2 gingen Miranda (T-Ell) en (TVL) de strijd aan tegen Maurice (TCKO) en Gerrie (TCKO). De wedstrijd werd met 6-0 6-2 gewonnen door Miranda en Peter, die zich hierdoor plaatsten voor de finale in de categorie B. Deze finale liet echter nog even op zich wachten aangezien op baan 1 nog steeds een titanenstrijd bezig was, waarin Jacqueline (TCKO) en Jamie (T-Ell) uiteindelijk na 2.5 uur de strijd wonnen van Nienke (TCKO) en Wouter (TCKO) met 7-5 7-6.

IMG 5329Op vrijdagavond 8 juni was het alweer tijd voor de afsluitingsavond van de voorjaarscompetitie. Dit jaar mochten we weer een competitieteam feliciteren met hun kampioenschap! Het was nog erg spannend voor het gemengd zaterdagteam 2e klasse tijdens de laatste competitiedag op zaterdag 2 juni, omdat meerdere teams nog in de race waren voor het kampioenschap. De laatste competitiedag verloor het team met 3-2, maar toch was dit net voldoende om toch 1e te worden. Gefeliciteerd! 

IMG 2724T.V. Leveroy 1 - T.C. Beegden 1
Vrijdag 1 juni 2018
Annemiek - Rini - Frans - Wil - Wim

De laatste wedstrijddag van de voorjaarscompetitie. Nadat we vorig jaar kampioen zijn geworden speelden we dit jaar in de derde klasse. We speelden goede wedstrijden, hebben hier en daar eens een partij ongelukkig verloren, maar we waren nooit helemaal kansloos. Ook nooit met 0-4 verloren. Maar uiteindelijk staan we nog maar op een zesde plaats. Om deze zesde plaats te behouden moeten we vandaag minimaal gelijk spelen. Dit ook nog eens tegen nummer twee, Beegden. Dat zal een lastig karwei worden. Als we zevende of achtste worden, degraderen we. Terug naar de vierde klasse.

IMG 3834Op Paaszaterdagavond (31 maart 2018) zijn de finales van ons eerste LEK invitatietoernooi gespeeld.
Het was een afsluitende avond van een mooi toernooi. Ondanks het relatief kleine deelnemersveld, waren er mooie wedstrijden gespeeld in de poulefase. Dat beloofde al veel voor deze finaleavond.
De Dames A begonnen hun finale om 19.00 uur. Het was een kwalitatief goede wedstrijd, waarbij Lia en Jolanda sterk voor de dag kwamen. De druk van Jolanda met haar sterke slagen van achteruit op het spel van Marijke en Danny, was regelmatig zo groot dat Lia aan het net hiervan kon profiteren.
De eerste set werd gewonnen door Lia en Jolanda met het dwingende spel met 6-1.

VJ 2018 0704TC Rulec – TV Leveroy 
Zaterdag 14 april 2018 
Kim – Loes - Frank – Math - Ruud 

Na een goede eerste week, hadden we een zwaardere tegenstander voor de boeg, zo leek het. Tc Rulec had de eerste week met 5-0 gewonnen, dus dat werd een pittige tegenstander. We begonnen al om 10.00 uur. Omdat Frank en Ruud later waren, werd gestart met de DE en de GD. Kim speelde na eerst tot 3-3 gelijk op te gaan in de strijd, haar tegenstander van de baan met 6-3 6-1.

IMG 3768Op vrijdagavond 23 maart 2018 werd de WinterLEK afgesloten bij TVL. Circa 20 personen waren van de partij. Er werd nog wat getennist en in de kantine kon er genoten worden van enkele mexicaanse hapjes. Ook werden de winnaars in het zonnetje gezet. Miranda en Loes (niet aanwezig) zijn geëindigd op een gedeelde tweede plaats en Rini werd eerste bij de dames. Bij de heren werd Anh derde, Peter B. tweede en Lei Coolen de winnaar bij de heren. Klik hier voor de uitslagen.

IMG 2220Op zondag 4 februari 2018 werd er door TML een tennisclinic georganiseerd voor alle leden (en niet-leden). Vanaf maart zullen Ruud en Natacha de tennislessen gaan verzorgen op maandag- en donderdagavond. Helaas was Ruud tijdens de tennisclinic ziek, maar werd vervangen door een andere trainer. Ondanks de kou had iedereen het erg naar hun zin. 

Jubilarissen 15012018Op maandag 15 januari 2018 heeft weer de jaarlijkse ALV plaats gevonden. Tijdens deze avond zijn Math en Mark gehuldigd ivm het 25 jarig lidmaatschap bij TVL. Gefeliciteerd! Jos is afgetreden als bestuurslid en bedankt voor zijn inzet de afgelopen jaren voor het bestuur en jeugdcommissie. Hij is vanaf 2012 toegetreden als lid van de jeugdcommissie en vanaf 2013 toegetreden in het bestuur als voorzitter jeugdcommissie en het afgelopen jaar als penningmeester. Het bestuur heeft Wil aangedragen om als penningmeester in het bestuur toe te treden. Ook hebben de nieuwe tennistrainers van TML zich voorgesteld en zal op zondag 4 februari 2018 een tennisclinic plaats vinden. Aan het einde van de ALV werd de champagne opengetrokken en werd er nog gezellig nagepraat tijdens de nieuwjaarsborrel. 

TVL 2017 in vogelvluchtHet jaar 2017 zit er weer op. We hebben vele mooie tennismomenten met z'n allen mogen beleven en hebben enkele van deze vastgelegd in een filmpje.

Klik hier voor de korte versie (circa 1 minuut).
Klik hier voor de langere versie (circa 3 minuten).