IMG 3834Op Paaszaterdagavond (31 maart 2018) zijn de finales van ons eerste LEK invitatietoernooi gespeeld.
Het was een afsluitende avond van een mooi toernooi. Ondanks het relatief kleine deelnemersveld, waren er mooie wedstrijden gespeeld in de poulefase. Dat beloofde al veel voor deze finaleavond.
De Dames A begonnen hun finale om 19.00 uur. Het was een kwalitatief goede wedstrijd, waarbij Lia en Jolanda sterk voor de dag kwamen. De druk van Jolanda met haar sterke slagen van achteruit op het spel van Marijke en Danny, was regelmatig zo groot dat Lia aan het net hiervan kon profiteren.
De eerste set werd gewonnen door Lia en Jolanda met het dwingende spel met 6-1.

Lees meer...

IMG 3768Op vrijdagavond 23 maart 2018 werd de WinterLEK afgesloten bij TVL. Circa 20 personen waren van de partij. Er werd nog wat getennist en in de kantine kon er genoten worden van enkele mexicaanse hapjes. Ook werden de winnaars in het zonnetje gezet. Miranda en Loes (niet aanwezig) zijn geëindigd op een gedeelde tweede plaats en Rini werd eerste bij de dames. Bij de heren werd Anh derde, Peter B. tweede en Lei Coolen de winnaar bij de heren. Klik hier voor de uitslagen.

IMG 2220Op zondag 4 februari 2018 werd er door TML een tennisclinic georganiseerd voor alle leden (en niet-leden). Vanaf maart zullen Ruud en Natacha de tennislessen gaan verzorgen op maandag- en donderdagavond. Helaas was Ruud tijdens de tennisclinic ziek, maar werd vervangen door een andere trainer. Ondanks de kou had iedereen het erg naar hun zin. 

Lees meer...

Jubilarissen 15012018Op maandag 15 januari 2018 heeft weer de jaarlijkse ALV plaats gevonden. Tijdens deze avond zijn Math en Mark gehuldigd ivm het 25 jarig lidmaatschap bij TVL. Gefeliciteerd! Jos is afgetreden als bestuurslid en bedankt voor zijn inzet de afgelopen jaren voor het bestuur en jeugdcommissie. Hij is vanaf 2012 toegetreden als lid van de jeugdcommissie en vanaf 2013 toegetreden in het bestuur als voorzitter jeugdcommissie en het afgelopen jaar als penningmeester. Het bestuur heeft Wil aangedragen om als penningmeester in het bestuur toe te treden. Ook hebben de nieuwe tennistrainers van TML zich voorgesteld en zal op zondag 4 februari 2018 een tennisclinic plaats vinden. Aan het einde van de ALV werd de champagne opengetrokken en werd er nog gezellig nagepraat tijdens de nieuwjaarsborrel. 

Lees meer...

IMG 26121De najaarscompetitie 2017 zit er op! Het vrijdagavond heren- en gemengd dubbel team zijn kampioen geworden. Het gemengd zaterdagteam is uiteindelijk op de tweede plaats geëindigd. Voor alle teams was het op de laatste competitiedag nog erg spannend, want ze moesten alle nog strijden voor de overwinning. Het gemengd dubbel team moest minimaal evenveel punten halen als de nummer twee om kampioen te worden. Ze wisten met 4-0 te winnen, waardoor ze meteen al feest konden vieren. Toppie! 

Lees meer...

IMG 2724T.V. Leveroy - Tennisclub Maasniel
Vrijdag 29 oktober 2017
Annemiek - RIni - Frans - Wim


Vanavond kunnen we kampioen worden. We moeten in deze laatste ronde spelen tegen Maasniel. Zij hebben maar vier punten en hebben van al onze medestrevers aan de top, verloren met 0-4. Wij staan gelijk met Rulec (Heitse), maar als we aan het einde van de avond beide een gelijk aantal punten hebben, dan zijn wij kampioen op basis van het onderling resultaat. We hebben gewonnen in Heitse met 3-1. In het nadeel van Heitse speelt dat zij tegen de nummer drie (Baoksum) moeten. De verwachting is dat Heitse in een duel met Baoksum punten laat liggen. Maar als dat niet gebeurt, dan moeten wij met 4-0 winnen om kampioen te worden. Is het allemaal nog te volgen?

Lees meer...

WhatsApp Image 2017 09 24 at 21.43.16Op een heerlijke nazomerdag werd zondag 24 september 2017 de LEK Dubbel afgesloten in Kelpen-Oler! De finalisten waren aan elkaar gewaagd! Het werden zes mooie finale wedstrijden die werden bekeken onder het genot van een hapje en een drankje! De winnaars van de damespoule 7/8 werd Loes en Nienke (TCKO), bij de heren won in dezelfde categorie Ottavio (TCKO) en Lars (TVL). Lia en Fien (TCKO) wonnen de damesfinale 6/7 en Jack (T-Ell) en Bart (TVL) wonnen bij de heren. Bij de dames 5/6 wonnen Angelique en Debbie (TVL) en Jan en Gert-Jan (TVL) wonnen de herenfinale! Op 24 november start de WinterLEK weer! Het zou fijn zijn om dan weer met een groot aantal spelers de winter te kunnen blijven door tennissen!

 

706 e79a91b1 a96b 4881 bf45 a826cfa09e6eZondag 3 september jongsleden was er eindelijk weer een Invitatie-BBQ toernooi gepland als afsluiting van de zomerperiode. En het werd warempel echt zomers weer met veel zon, verbrande gezichten en aangename temperaturen. Maar liefst 9 koppels hadden zich opgegeven waarbij de meesten met een partner van het andere geslacht uit een ander dorp. Hiermee werden de mix-poules A en C gevuld. Verder was er een drietal herenkoppels en die gingen de strijd aan in poule B. Iedereen speelde 2 wedstrijden van een half uur en zodoende waren halverwege de middag de eindstanden van de 3 poules bepaald. Vervolgens werden de nummers 1 in een nieuwe poule geplaatst, de nummer 2 in een andere poule en ook alle nummers 3 kwamen bij elkaar. Tussendoor een stuk lekkere vlaai van Küster en/of cake van Marijke en met nieuwe energie werden er wederom door iedereen 2 wedstrijden gespeeld. Zeker in dit gedeelte waren de verschillen erg klein en werden er dan ook spannende en gelijk opgaande wedstrijden gespeeld.

Lees meer...

2017 07 10 tenue van beneden

Het TVL senioren competitie team heeft nieuwe tenue's. Hoofdsponsor Total Reset samen met de sponsoren Timmermans Juridisch Advies en Mackus hebben de senioren in het nieuw gestoken. Met deze tenue's is de teamuitstraling op de baan indrukwekkend. De club is natuurlijk zeer verheugd met deze tenue's en hoopt dat dit tot nog meer animo voor het tennis en competitie spelen met zich mee brengt.
Vanaf september zullen we vaak op de baan te zien zijn in Leveroy en ver daar buiten.
Total Reset, Timmermans Juridisch Advies en Mackus bedankt!

Lees meer...