Beginnend of ervaren tennisspeler? Speel je graag recreatief of competitief? We heten je graag van harte welkom als nieuw lid van Tennisvereniging Leveroy!

Tennisvereniging Leveroy is opgericht in 1979. Vanaf december 2011 op onze nieuwe locatie aan de Heerbanen, waarbij we twee all-weather banen hebben (Pro Vision) en dus het hele jaar kunnen tennissen. De tennislessen worden gegeven door Tennis Management Limburg (www.tm-limburg.nl). De jeugd- en activiteitencommissie organiseren het hele jaar activiteiten. Voor de jeugd worden onder andere mini-maxi toernooien, tenniskamp, clubkampioenschappen en herfsttoernooi georganiseerd. Voor de senioren vindt wekelijks op woensdagavond de play-in plaats (open tennisavond). Hier kunnen alle senioren naar toe komen en wordt er gehusseld met de aanwezige spelers. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals ladies night, men’s night, BBQ-toernooi en clubkampioenschappen enkel. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met de omliggende tennisverenigingen Ell en Kelpen-Oler. Samen met hun organiseren we de LEK-dubbel, LEK-mix, LEK-enkel en de WinterLEK. Ook nemen diverse jeugd- en seniorenleden deel aan competities georganiseerd door de KNLTB. Volop tennismogelijkheden voor de jeugd- en seniorenleden op recreatief en competitief niveau.

Contact
Klik hier voor de contactgegevens van onze bestuurs- en commissieleden
Klik hier voor de contactgegevens van de teamcaptains competitie

Contributie
Klik hier voor een overzicht van de verschillende abonnementen die TVL aan te bieden heeft en voor het aanmeldingsformulier. 

Spelerspas KNLTB
Voor alle bij de KNLTB aangemelde leden zijn er spelerspasjes. De pasjes geven toegang tot competities en toernooien die door de KNLTB en bij de KNLTB aangesloten verenigingen worden georganiseerd. Ook geven zij korting op de door de tennisbond georganiseerde activiteiten. Daarnaast ontvang je 10% korting op de aankopen bij Intersport (tennisgerelateerde artikelen).

Overige informatie
- Tennisbaanregels, klik hier
- Baanreserveringsreglement, klik hier 
- Baangebruik bij winterse omstandigheden, klik hier
- Introduceren, klik hier
- Tennisballen te koop, klik hier
- Gebruik ballenkanon, klik hier